Despre - AEA Medical
Piata Talmaciu 1-3, Sibiu, Romania
0799.76.76.76
office@masca-medicinala.ro

Despre

Suntem specializaţi în producţia de măşti medicinale şi comercializarea de mănuşi de protecţie.

Purtarea unei masti medicale este una dintre masurile de preventie menite sa limiteze transmiterea unor infectii respiratorii, printre care si infectia determinata de noul coronavirus (COVID-19).

Ce este o masca medicala?

O masca medicala este un instrument utilizat pentru prevenirea transmiterii infectiilor. Aceasta acopera nasul si gura si are bucle cu care se fixeaza de urechi. Mastile de fata ajuta la limitarea raspandirii germenilor. Cand cineva vorbeste, tuseste sau stranuta se elibereaza in aer mici picaturi cu agenti patogeni care pot infecta persoanele din jur. Prin purtarea unei masti, se poate preveni contaminarea celorlalte persoane.

Insa purtarea mastii medicale este doar una dintre masurile de prevenire a infectiilor respiratorii. In acest sens, sunt importante masurile de igiena personala. Spala-ti mainile frecvent cu apa si sapun, acopera gura cand stranuti, tusesti sau iti stergi nasul, spala-ti mainile intotdeauna inainte de a prepara mancarea, inainte de a te aseza la masa si dupa ce mergi la toaleta.

Cine ar trebui sa poarte o masca medicala?

Purtarea mastii medicale este recomandata:

  • Persoanelor cu simptome de infectii respiratorii
  • Persoanelor care au grija de bolnavii cu infectii respiratorii
  • Celor care au fost in contact cu bolnavi cu alte infectii respiratorii
  • Celor care merg in vizita in spitale sau clinici
  • Personalului medical
  • Personalului din industria alimentara
  • Soferilor sau conducatorilor de mijloace de transport in comun
  • Persoanelor care lucreaza in locuri neaerisite sau insuficient ventilate
Masca-medicinala.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protectie a datelor.
Accept